Keress pénzt otthon ,befektetés nélkül.

Otthoni munka !!!!!!!! :)


+3630/736-2098
hollosi.anita@gmail.hu

LibertáGia

Változásokról

2014.07.03 11:38
A változásokról (amelyet már a webiroda Alerts/Support - 2014.07.01.) menüjében is megtalálhattok), itt a magyar nyelvű fordítás: LibertaGia Mondial közlemény az üzleti terv szerkezetátalakításáról A LibertaGia Mondial üzleti tervében történt legutóbbi változtatások a jövedelmezőség és a hosszú...

Változásokról

2014.07.03 11:38

A változásokról (amelyet már a webiroda Alerts/Support - 2014.07.01.) menüjében is megtalálhattok), itt a magyar nyelvű fordítás:

LibertaGia Mondial közlemény az üzleti terv szerkezetátalakításáról

A LibertaGia Mondial üzleti tervében történt legutóbbi változtatások a jövedelmezőség és a hosszú távú működés fenntarthatósága érdekében történtek.

Világ minden tájáról a vezetők a következő kérdéseket jutatták el számunkra, melyeket az adminisztrációnk analizált és frissített:
• 1.. A CAPTCHA észlelés nehézsége a BackOffice bejelentkezésénél, illetve a tevékenységek megerősítésénél. Ezt a helyzetet korrigáltuk. Ezzel a rendszer hozzáférhetőségét javítottuk.
• 2.. Az előző havi jutalék kifizetések felülvizsgálat alatt vannak az új számítási eljárás figyelembevételével, mely 15 000 USD-ben maximalizálja a kifizetéseket. Mivel ez egy összetett folyamat ezért türelmet kérünk a tagjainktól, 15 napon belül jóváírásra kerülnek az elmaradt jutalékok. A jövő hónapban már az új üzleti tervnek megfelelően időben elkészülnek. 
• 3.. Az üzleti csomagok, vagy a tranzakciók csak 30 perc elteltével indíthatók ismét:
- Különböző alternatívákat vizsgálunk, hogy a tagjaink biztonságosan tudják a befizetéseiket kezelni, nemkívánatos levonásokra ne kerülhessen sor.
• 4.. A 25. és 26. hét munkája utáni kifizetésekre 2014/07/05 és 2014/07/06 napokon kerül sor, a számítások már megtörténtek. Az új belépők esetére is el kell végeznünk ugyanezen hetek számításait.
• 5. 3 pénzkikéréssel kapcsolatos probléma került megoldásra:
a. A korábbi hónapok kérelmei megoldásra kerültek. A visszautasításra kerültek jelentős részénél a háttérirodában megadott hibás dokumentum adatok okozták a problémát, ezért kérjük, hogy a tagjaink a helyes IBAN / SWIFT- adatokat adják meg számunkra.
b. A június havi virtuális kifizetések megtörténtek, rövidesen jelentkezni fognak az összegek az érintettek bankszámláján.
c. Kérem, vegye figyelembe, hogy ha érvényesítette is a számla adatait és azok helyesek, előfordulhat, hogy később kapja csak az utalásunkat, ami esetleg nem is rajtunk múlik, hanem az önök bankján. Kérem, hogy ellenőrizzék le a bankjuknál mielőtt felkeresik a szupportunkat.
• 6. – Július végéig biztosítják a LibertaGia Mondial upgrade-et kért és kérő tagoknak a régi rendszer szerinti különbözet fizetéses megoldást. Ezt követően már csak a teljes 12 havi díjjal lehet upgrade-elni, és 90 nap türelmi idő van még adva a belső keresetből való fizetésre. Ezt az időszakot követően már csak külső fizetési felületen keresztül történhet a csomagok upgrade-je.
• 7.. PGE – Az elkövetkezendő napok PGE kifizetései a megelőző heti szerint lesz szabályozva.
a) A hálózati jutalék kifizetésének feltétele, hogy a bináris fa mind két oldalán legalább egy közvetlen tag vásárlásának kell lennie, valamint a kifizetések 5 nappal a vásárlást követően történnek. 
• 8. Termék Kit - A kit többféle terméket fog tartalmazni külső értékesítésre. Ennek kell megteremtenie a külső egyensúlyt, külső fizetési platformokon keresztül lehet majd megvásárolni, ezeket rövidesen bejelenti a LibertaGia Mondial.
• 9.. Havi kifizetések. A havi kifizetések felülvizsgálatra és csökkentésre kerültek és így már megfizethetők. Ezentúl nem mennek a Captive Balance-ba hanem közvetlenül a céghez kerülnek.

A partnereink kényelme érdekében folyamatosan közzétesszük a változásokat a hivatalos Facebook oldalunkon, a LibertaGia Mondial vállalati portálon és webkonferenciákon.

 

Köszönjük megértését 
LibertaGia Mondial csapat

Forrás:https://www.facebook.com/groups/225968884270629/